Enerjisa İstanbul Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0216 7663361
WEB https://enerjisaistanbul.meb.k12.tr
Adres : BARBAROS MAH. ŞEBBOY SK. NO: 6 ATAŞEHİR / İSTANBUL
VİZYON : Bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda mesleki yeterliliğe sahip, yenilikçi, dinamik yapısıyla ekonomiye değer katan, alanının en iyisi hedefinde sürekli kendini yenileyen lider eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Akademik ve mesleki gelişimi üst seviyede, milli ve manevi değerlere bağlı, iletişimi kuvvetli, çalışkan, çok yönlü düşünebilen, çözümleme becerilerine sahip, özgüveni ve sorumluluk bilinci yerinde nitelikli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : İETT Batı Ataşehir Otobüs garajı okul yanında, 13, 8A, KM46 otobüsleri hizmet veriyor. Ayrıca Ataşehir - Üsküdar minübüsleri güzergağında okulumuz bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : BARBAROS MAH. ŞEBBOY SOK. NO:6 ATAŞEHİR / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri : 120
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADI
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADI
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :